divendres, 9 de novembre de 2007

Convocatòria Nuc 2008. Plataforma Ciutadana en defensa de les Terres del Séniaart correu-net art
NUC 2008
PLATAFORMA CIUTADANA
EN DEFENSA
DE LES TERRES DEL SÉNIA

Nuc 2000 i Nuc 2005 pretenien vincular persones i territoris, en el cas de Nuc 2005 en contra del PHN i a favor d'una nova cultura de l'aigua. Amb aquesta nova convocatòria, Nuc 2008, pretenem que artistes de les terres del Sénia i d’arreu del món tornen a formar un “nuc”, aquest cop per a fer un front comú contra la creixent contaminació, i més especialment, per la que podria afectar espais naturals fins ara protegits.
La instal·lació d’una central regasificadora en territori valencià, però amb perjudicis per a totes les rodalies, ha impulsat la gent del Sénia a formar una plataforma com la que en el seu dia fou la del No al Transvasament i alhora formular aquesta convocatòria seguint la tradició de “Nuc 2005. Per una nova cultura de l’aigua”. És a dir, en defensa del medi ambient i en contra de la contaminació.


Les obres s’enviaran a:
Nuc 2008
Biblioteca IES Sòl-de-Riu
Passeig Joan Maragall, s/núm.
43530 Alcanar
(TARRAGONA)
La mesura i les tècniques a utilitzar són lliures. Tot i que preferim el format electrònic en jpeg, amb un màxim d'1 Mb.

No oblideu enviar les vostres dades personals, especialment el correu electrònic, per a fer-lo servir en posteriors comunicacions.

La data màxima d’entrega és el pròxim 31 de desembre de 2007.

Les obres s’exposaran per mitjà d’un àlbum web, la direcció del qual és:http://picasaweb.google.es/BibliotecaIESAlcanar/Nuc2008# . I es farà una projecció pública de les obres a l'exposició d'un treball de recerca de Batxillerat.

Els treballs no seran retornats i passaran a formar part del fons documental de la biblioteca de l'IES Sòl-de-Riu.
Mail de consulta:
araniel7@hotmail.com (Arantxa García Garriga)
Ho organitza: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcanar
Ho convoquen: NUC, Biblioteca IES Sòl de Riu, Arantxa García Garriga

nuc2005.iespana.es

Hi col·laboren: Taller del Sol, boek861.com
COPIEU I PASSEU
arte correo-net arte
NUC/NUDO 2008
PLATAFORMA CIUDADANA
EN DEFENSA
DEL TERRITORIO DEL SÉNIA

Nuc/Nudo 2000 i Nuc/Nudo 2005 pretendían vincular personas y territorios, en el caso de Nuc/Nudo 2005 en contra del PHN i a favor de una nueva cultura del agua. Con esta nueva convocatoria, Nuc/Nudo 2008, pretendemos que artistas del territorio del Sénia y de todo el mundo vuelvan a formar un “nuc/nudo”, esta vez para hacer frente común contra la creciente contaminación, y especialmente, por la que podría afectar espacios naturales hasta ahora protegidos.
La instalación de una central regasificadora en territorio valenciano, pero con perjuicios para las zonas cercanas, ha impulsado a la gente del Sénia a formar una plataforma como la que en su día fue la del No al Trasvase y también a formular esta convocatoria siguiendo la tradición de “Nuc/Nudo 2005. Por una nueva cultura del agua”. Es decir, en defensa del medio ambiente y en contra de la contaminación.


Las obras se enviarán a:
Nuc/Nudo 2008
Biblioteca IES Sòl-de-Riu
Passeig Joan Maragall, s/núm.
43530 Alcanar
(TARRAGONA)
El tamaño y las técnicas a utilizar son libres. Aunque preferimos el formato electrónico en jpeg, con un máximo de 1 Mb.

No olvidéis enviar vuestros datos, especialmente el correo electrónico, ya que nos será útil para posteriores comunicaciones.

La fecha límite de entrega es el próximo 31 de diciembre de 2007.

Las obras se expondrán por medio de un álbum web, la dirección del cual es::http://picasaweb.google.es/BibliotecaIESAlcanar/Nuc2008# . Se hará una proyección pública de las obras en la exposición de un trabajo de investigación de Bachillerato.

Los trabajos no serán devueltos y pasarán a formar parte del fondo documental de la biblioteca del IES Sòl-de-Riu.
Mail de consulta:
araniel7@hotmail.com (Arantxa García Garriga)
Organiza: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcanar
Convocan: NUC, Biblioteca IES Sòl de Riu, Arantxa García Garriga

nuc2005.iespana.es

Colaboran: Taller del Sol, boek861.com

Versión castellana: Tomàs Camacho Molina
COPIAD Y PASAD
mail art-net art

NUC (KNOT) 2008
CITIZEN PLATAFORM
FOR THE PROTECTION
OF “LES TERRES DEL SÉNIA” (THE SENIA TERRITORY)

Nuc 2000 i Nuc 2005 wanted to gather people and territories together against the National Hydrological Plan (PHN) and in favour of a new “Water Culture”. With this new gathering, Nuc/Knot 2008, we intend that artists from the Senia and the rest of the world face the increasing pollution especially in the up-to-now protected natural areas. The establishment of a new “gas station” in the Valencian territory will damage all these surroundings, has stimulated the people from the Senia to create a platform similar to that of “Nuc/knot 2005 a new water culture” which fought against the River Ebre diversion. That is, a platform to protect our environment, against pollution.

You can send your work to
Nuc/Knot 2008
Biblioteca IES Sòl-de-Riu
Passeig Joan Maragall, s/núm.
43530 Alcanar
(TARRAGONA)
Dimensions and techniques of your work are free. However, we would rather receive electronic projects in jpeg up to 1 Mb.
Do not forget to send your personal data, especially e-mail address, to contact you in the future.

The due date will be 31st December 2007.

Your projects will be exhibited on :http://picasaweb.google.es/BibliotecaIESAlcanar/Nuc2008# . And they will be shown in the research project talk of one of our Secondary School students.
Your projects shall not be sent back. They will remain at the school library.
Organize: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcanar

Contact address; araniel7@hotmail.com (Arantxa García Garriga)

Call for projects from: NUC, Biblioteca IES Sòl de Riu, Arantxa García Garriga

nuc2005.iespana.es

With the help of: Taller del Sol, boek861.com


COPY AND PASS

3 comentaris:

Tomàs Camacho ha dit...

Albert Aragonés, també "nuquer", exposa la seua obra "nu i cru" a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, de Tortosa, fins al 30 novembre de 2007. Li he comentat la convocatòria de NUC 2008.

Intuia que el logo de la Plataforma Ciutadana en defensa de les Terres del Sénia era obra de Gombau, un "nuquer", la seua obra s'incorporarà al riu d'imatges de defensa del territori contra la contaminació i l'impacte visual de les torres del gas.

Dijous 15 de novembre de 2007, si tot va bé, a les 12 h. roda de premsa de presentació de NUC 2008.

Tomàs Camacho ha dit...

Al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alcanar.

Tomàs Camacho ha dit...

Si voleu veure les obres que van participar a NUC 2005 només heu de visitar aquesta pàgina web:
nuc2005.iespana.es